Events

Med godt 10 års erfaring indenfor eventbranchen har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert. Jeg har især beskæftiget mig med brand activation, udstillingsdesign samt kulturelle og kommercielle arrangementer. Her kan du læse mere om min tilgang, og klikke dig videre til et udvalg af de forskellige projekter jeg har arbejdet på.

Brand Activation

Events er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring sig selv og sit brand. Ved at arbejde med brand-baserede events får man aktiveret sin nuværende kundegruppe, men får også mulighed for at nå ud til potentielle nye kunder. Når jeg arbejder med brand activation, har jeg altid fokus på at formidle det ønskede budskab i oplevelser fra start til slut. Jeg arbejder derfor også med oplevelsesbaseret markedsføring og dokumentation af eventen, så effekten får længst mulig levetid.

Udstillingsdesign

I mit arbejde med udstillinger fokuserer jeg på at fortælle historier gennem sanselighed og interaktivitet. Det er min overbevisning, at mennesker forstår og husker budskaber langt bedre, hvis flere forskellige sanser er i spil, eller hvis man får lov at tage del i at skabe oplevelsen.

Vil du vide mere?