Medier

Jeg har altid interesseret mig for mange forskellige typer medier og har derfor arbejdet professionelt med alt fra billede til lyd, video og design. Blandt andet har jeg arbejdet som freelancefotograf og har designet grafisk materiale til flere forskellige virksomheder. Her kan du se et udvalg af mine tidligere opgaver og klikke dig videre til de enkelte cases.

Fotografi

Mit arbejde som freelancefotograf har bragt mig vidt omkring både fagligt, men også helt konkret i verden. Min portfolio indeholder derfor portrætter, koncertbilleder, kunstfotografier og kommercielle billeder fra blandt andet Norge, Tjekkiet  og selvfølgelig Danmark.

Sociale Medier

Sociale medier er uundværlig som marketingskanal anno 2018. Indenfor social media marketing har jeg både erfaring med den tal- og datadrevne tilgang, men også med den content-baserede tilgang, hvor den gode historie og det personlige touch ofte er i fokus. I mit arbejde med sociale medier er det vigtigt for mig at min viden er frisk og opdateret. Derfor følger jeg altid med i de nyeste trends og tendenser indenfor området.

Podcast

Min interesse for medieproduktion har selvfølgelig også ført mig ind i lydens verden. Her har jeg blandt andet prøvet kræfter med blogs i lydformat samt tilrettelæggelse og optagelse af podcasts. Jeg har arbejdet tæt sammen med genlydpodcast som har klippet og redigerer alt materiale.

Design

Jeg har udført mange forskellige grafiske opgaver for små og mellemstore virksomheder. Min tilgang til det grafiske er kreativ og lidt rebelsk – jeg tænker altid i andreledes baner for at tilføje den der ekstra WAUW-faktor som sikrer at man bliver husket. 

Vil du vide mere?