Blog & SEO

Billy Regnskabsprogram - Billypedia

I forbindelse med et praktikforløb hos Billy Regnskabsprogram var jeg med til at skrive indlæg til Billys primære SEO-tiltag, Billypedia – en ordbog med alle de forskellige regnskabsbegreber. Udover at ligge i toppen af side 1 på Google havde jeg succes med at skrive gæsteindlæg i forbindelse med link building.

KundeBilly Regnskabsprogram
Hjemmesidewww.billy.dk/billypedia

Buddha Bikes - Blog

Jeg var med helt fra starten af hos Buddha Bikes, hvor jeg opsatte Buddha Bikes Blog. Bloggen havde til formål at brande Buddha Bikes som nogle af de stærkeste spillere indenfor cykelverdenen. Blandt de forskellige indlæg jeg producerede var et interview med direktøren for Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

KundeBuddha Bikes
Hjemmesidewww.buddhabikes.dk/blog

Xenodoxia Subliminal - Kunstblog

Jeg har skrevet adskillinge indlæg af forskellige typer på kunstbloggen Xenodoxiasubliminal. Her har jeg blandt andet eksperimenteret med alternative blogformater som lydblogs, billedblogs og videoblogs.

KundeXenodoxia
Hjemmesidewww.xenodoxiasubliminal.dk

Xenodoxia - Oplevelsesordbog

Som led i at brande Xenodoxia som førende indenfor performativ kuratering og oplevelsdesign, opsatte jeg Oplevelsesordbogen – et opslagsværk over forskellige begreber, genrer og personer indenfor kunst og performance.

KundeXenodoxia
Hjemmesidehttps://xenodoxia.dk/oplevelsesordbog/

Subit - Blog

Som led i lanceringen af Subits nye hjemmeside opsatte jeg et blogkoncept som både havde et SEOrettet og et brandingrettet formål. Da Subit gerne selv ville tilføje indhold til bloggen opsatte jeg den sådan, at det var let og tilgængeligt at plotte både tekst og SEO-data ind.

KundeSubit
Hjemmesidewww.subit.dk/blog

Hello World - Blog

Hello Worlds blog havde primært et SEOrettet formål. Jeg lavede derfor en meget simpelt, overskueligt og minimalistisk opsætning som var lettilgængelig for teamet fremafrettet.

KundeHello World
Hjemmesidewww.helloworld.dk/blog

Ducksuite

Ducksuite er en platform for brugergenereret indhold. I forbindelse med en relancering havde virksomheden besluttet sig for at fokusere på SEO, hvilket de hidtil ikke havde gjort. Min opgave bestod derfor i at SEO-optimere hjemmesiden forskellige sider og blogindlæg samt at skrive nye SEO-indlæg. Derudover gjorde jeg et stort arbejde med at linkbuilde og fik gæsteindlæg fra Ducksuite ud på flere store platforme, heriblandt Ivækst.

KundeDucksuite
Hjemmesidewww.ducksuite.com