Fotografi

Koncertbilleder

Noget af det jeg elsker allermest ved at tage koncertbilleder, er udfordringen i at komme helt tæt på kunstnerne og koncertgæsterne og fange koncertens særlige stemninger og ansigtsudtryk.

Portrætter

Portrætfotografi er for mig en opgave, som kræver mere end bare at indstille et kamera og trykke på knappen. Portrætfotografi handler om at finde den rette setting og om at få folk til at føle sig godt tilpas, så man bedre kan fornemme deres person i billedet.

Eventbilleder

Det er altid spændende at være ude som fotograf til events. Når jeg tager billeder til events, sørger jeg for at fange alle de forskellige stemninger og fortællinger der er tilstede. Hvis jeg er ude til kommercielle events, er jeg altid opmærksom på at få taget en masse billeder af de forskellige samarbejdspartnere og interessenter.

Kunstfotografi

Jeg har arbejdet med kunstfotografi på mange forskellige måder. Eksempelvis har jeg selv lavet forskellige kunstfotografiske projekter, men har også lavet kunstnerisk fotografisk materiale til eksempelvis album covers, plakater el.lign.

Produktbilleder

Et produktbillede skal kunne mere end bare at vise en vare. For at give en mere sanselig oplevelse af produktet, fremhæver jeg altid dets særlige kvaliteter eller stemning i mine produktbilleder.