Udstillingsdesign

LINJEN - Det Tegnede Liv

LINJEN – Det Tegnede Liv var en kunstudstilling med et twist. Udstillingen tog udgangspunkt i fortællingen om et venskab på tværs af generation som opstod gennem Ældre Sagens besøgsvensordning.

Det særlige ved udstillingen var, at den præsenterede kunstneren værkerne i omgivelser, der simulerede hans egen verden og derfor var indrettet som hans stue og kreative arbejdsrum.

Udstillingen blev udført i samarbejde med Ældre Sagen, genlydpodcast og Snabslanten.

SamarbejdspartnereÆldre Sagen, genlyd podcast, Sønderhave Photography & Snabslanten
Hjemmesidehttps://youtu.be/dvIA7287mZ8

Dolphin Love

Dolphin Love var en performativ udstilling, som fremviste et værk af den litauiske kunstner, Lolita Pelegrime. Udstillingen indeholdt mange forskellige elementer, blandt andet performance, smagsoplevelser og øl med specialdesignede etiketter med et billede af udstillingens værk.

Udstillingen blev featured i en artikel i kunstmagasinet AF:ART.

KundeLolita Pelegrime
Hjemmesidehttps://www.lolitapelegrime.com/

Lejlighedsvis - Fire udstillinger i Fire private hjem

Lejlighedsvis bestod af fire kunstudstillinger og fire dage – i fire private hjem. For at eksperimentere med et anderledes kunstformat blev de fire udstillinger afholdt hjemme hos private værter, som selv bød gæsterne velkommen.

Udstillingen var features i magasinet Pssst…! i Weekendavisen.

Hverdagens Ansigter

Hverdagens Ansigter var en tematisk udstilling som omhandlede sociale roller og autenticitet i hverdagen. I samarbejde med Galleri Symbol på Nørrebro organiserede og kuraterede jeg udstillingen, som indeholdt værker af flere forskellige kunstere.

 

SamarbejdspartnerGalleri Symbol
Hjemmesidehttp://gallerisymbol.dk/wordpress/