Webdesign

Staypresent.dk

Stay Present ønskede sig en side, der kunne rumme meget tekst og information, men uden at det blev for uoverskueligt. Løsningen blev et farverigt, men minimalistisk design med dynamiske interaktive features, hvor den besøgende hele tiden har mulighed for at folde ud, klikke videre eller på anden måde få vist mere information.

KundeStay Present
Periode2019

OliOli

OliOli er Danmarks førende meditationsapp. I forbindelse med, at OliOli skulle medvirke i Manu Sareens radioprogram, Manus Manege, ønskede de at tilføje et frisk pust til deres hjemmeside. Det var vigtigt for OliOli, at de selv kunne gå ind på siden efterfølgende og redigere tekst og billeder løbende. Derfor lavede jeg et simpelt og lettilgængeligt design i en visuel builder, som kan redigeres med få klik.

KundeOliOli
Periode2019

Droncestock.one

Alex Surh som er professionel drone-fotograf ønskede sig en hjemmeside med en webshop, hvor han kunne sælge nogle af de optagelser han laver til hverdag. Alex ønskede sig en funktionel og stilistisk side med et let salgsflow. Sitet blev derfor designet så minimalistisk som muligt, men med en visuel stil som fremhævede de smukke videoer.

KundeAlex Surh / Dronestock.one
Periode2019

Artbynehmar

Hanne Nehmar ønskede en platform, hvor hun kunne fremvise sit arbejde som kunstner samt offentliggøre kommende udstillinger og projekter. Stilen skulle være inspireret af formaterne på Pinterest og Instagram.

KundeArtbynehmar
Periode2019

Hellstrøms Homemade

Hellstrøms Homemade er et lille familieforetagende og behovet var ganske simpelt en velfungerende og konverteringsoptimeret webshop med mindst mulig vedligeholdelse. Jeg satte shoppen op og forbandt den med Facebook og Instagram, så det var let at tilføje varer på tværs af alle kanaler.

Periode2018 - nu

Subit

Subit er en SaaS-virksomhed som arbejder med automatiseret vikardækning i folkeskolen. De havde allerede en hjemmeside, men havde behov for at flytte den over i et CMS-system. Jeg flyttede hjemmesiden over, og lavede designet så tæt op af den originale side som muligt – med et par enkelte rettelser og tilføjelser, der gjorde siden mere bruger- og læsevenlig samt konverteringsrettet.

Periode2018 - 2019

Xenodoxia Subliminal

Xenodoxia Subliminal er en kunstblog med fokus på performativ og oplevelsesbaseret kunst. Siden skulle være minimalistisk, funktionel og kunne rumme alternative blogformater såsom lydblogs, billedblogs osv.

Periode2018 - 2019

Xenodoxia

Xenodoxia arbejder med oplevelsesdesign, og havde derfor brug for en hjemmeside, som i sig selv var lidt af en oplevelse. Derudover var der behov for mange forskellige funktioner som for eksempel en side, hvor man kunne tilmelde sig som frivillig, en SEO-rettet blog samt en loginfunktion for medlemmer.

Periode2018 - 2019

Hello World

Hello World er en virksomhed som tilbyder kurser til børn og unge i programmering og spildesign. De have allerede en Wordpressside da de kontaktede mig, men de manglede en mere indbydende forside, et par landing pages samt en blog.

Periode2017 - 2019