Web

Jeg har aldrig været bleg for at kaste mig ud i nye ting og jeg elsker at lære. Derfor har min rejse selvfølgelig også ledt mig godt igennem den digital verden. Her har jeg generelt beskæftiget mig meget branding og markedføring samt med at bygge hjemmesider i Wordpress og opsætte SEO-optimerede blogkoncepter.  Se et udvalg af mine forskellige digitale projekter her og klik dig videre til de enkelte cases.

Webdesign

Hvis der er noget der virkelig kan få timerne til at flyve afsted, så er det at bygge hjemmesider. Jeg arbejder primært i Wordpress, hvor man har stor grafisk frihed og kan utroligt mange ting. Jeg har bygget alt fra webshops til portfolier og virksomhedssider og tænker altid visuel identitet og branding ind i designet. Jeg kan desuden rådgive om SEO, opsætte Google Analytics og designe konverteringsrettede landing pages.

Blog & SEO

Blogs kan have forskellige funktioner, for eksempel kan der være en brandmæssig værdi i en blog, mens man ligeledes kan arbejde med SEO-rettede blogs – eller en kombination af begge. Jeg starter altid med at definere både formålet og formatet for et blogkoncept og går derefter i gang med at skrive. Jeg har desuden erfaring med off-page SEO, herunder link building.

Vil du vide mere?